СЕМІНАР «ЛІДЕРСТВО» ДЛЯ СТУДЕНТІВ ТА ВИКЛАДАЧІВ КОЛЕДЖУ

15 та 16 березня, згідно з графіком роботи тренерів програми «Character International»: доктора психологічних наук, психотерапевта, професора, Джона Кука (США, м. Даллас, Техас) та перекладачки, директорки центру альтернативної освіти KAIZEN Анни Довженко (м. Івано-Франківськ), зі студентами та викладачами коледжу було проведено семінар на тему «Лідерство. Формування та виховання характеру у дітей».

Нагадаємо, щo навчальні семінари відбуваються на платформі Zoom.

Кілька відгуків про участь від наших студенток спеціальності «Дошкільна освіта»:

«Вже вкотре ми зустрічаємося з американцями Джоном і Девідом. Зараз ми вивчали тему «Лідерство». Ця складова характеру є дуже важливою у професії  вихователів, оскільки без цього ми не зможемо стати відмінним у своїй справі. Ми дізналися багато цікавої інформації про лідерство, про досвід відомих людей із цією якістю, як вони поводили себе у різних ситуаціях.

Багато дискутували, опрацьовували невеличкі опитувальники, за допомогою яких дізналися більше про свої якості та  можливості.

На семінарі, за допомогою різних історій та прикладів, нас вчили розвивати   лідерство в собі, помічати його в інших та вміти виховувати лідерські якості особистості у майбутніх вихованців».

Пилипишак Софія ДО-42

«Лідери! Їх досить багато, проте, яким саме лідером є ти? Сьогодні та вчора ми уважно слухали про «Лідерство», адже це так важливо для нашої майбутньої професії! Дізнались ми про те, якими бувають лідери і якими лідерами є ми. Тепла атмосфера, хоч і через екран монітору, наповнювала нас енергетикою відповідальності та далекоглядності. Дякуємо!».

Глушкевич Діана ДО-43

Навчальні семінари 17 та 18 березня будуть присвячені вивченню темі «Конфлікти». А з понеділка, 22 березня, розпочнуть своє перше знайомство з програмою студенти 2 курсу спеціальності «Початкова освіта», вивчаючи семінар «Формування та виховання характеру у дітей».

Детальніше будемо розповідати у наступних новинах.