СЕМІНАР «ПСИХОЛОГІЯ КОНФЛІКТУ»

Навчання студентів та викладачів коледжу програми «Character International» продовжується.

17, 18 та 19 березня тренерами програми: Джоном Куком (США, м. Даллас, Техас) та перекладачкою, директоркою центру альтернативної освіти KAIZEN Анною Довженко (м. Івано-Франківськ) було проведено семінар на тему «Психологія конфлікту». Під час семінару учасники дізналися про те, які стратегії вирішення конфлікту є найоптимальнішими, як розвивати ефективні навички вирішення конфліктних ситуацій, як педагогу навчитися працювати із такими ситуаціями, коли вони виникають у взаємодії з колегами, батьками, між дітьми у групі чи класі.

Студенти та викладачі дякують тренерам за цікавий, інформативний і структурований семінар!

«Ми – студенти спеціальності «Дошкільна освіта» хочемо подякувати складу тренерів програми «Character International» за цікаву тему семінару «Психологія конфлікту», де   кожний з нас взяв багато цікавого та корисного для своєї майбутньої професії!

Дізналися про те, як не допустити до можливого конфлікту дітей між собою та  як грамотно й професійно припинити їхню суперечку.

На цій онлайн-зустрічі ми також робили психологічний тест, з допомогою якого побачили, як самі найчастіше поводимо себе у конфліктах. Тепер ми знаємо над чим нам потрібно ще працювати, щоб бути професіоналами своєї справи.

За цих декілька днів навчання з Джоном та Анею, ми і навчилися багато цікавого, і відпочили, і отримали надзвичайно цінний досвід!»

Студентка 3 курсу

спеціальності «Дошкільна освіта»

Діана Маслій