Сертифіковані здобувачі освіти діляться досвідом!

У Відокремленому структурному підрозділі «Івано-Франківський фаховий коледж Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника» реалізується навчання за програмою “Character International,  Inc” для здобувачів фахової передвищої освіти та викладачів. Програма діє з квітня 2015 року згідно з укладеною угоду про міжнародну співпрацю у сфері освіти. За цей період навчання, професійно становлені вихователі та вчителі, втілюють набутий досвід у роботі з дітьми у закладах дошкільної освіти та в початковій школі. Тому сьогодні, в останній день зими, напередодні нашої наступної весняної сесії тренінгів, здобувачі фахової передвищої освіти спеціальності «Дошкільна освіта», котрі сертифіковані по трьох етапах навчання «Виховання характеру», «Лідерство» та «Конфлікти. Стратегії, способи виходу із конфліктних ситуацій», демонстрували практичні навички роботи.

За організації викладачки коледжу, координаторки програми, завідувачки Творчої лабораторії з вивчення і формування характеру дитини, к.п.н. Тетяни СТАМБУЛЬСЬКОЇ та викладачки коледжу Зоряни БАРАНЕЦЬКОЇ і сертифікованих здобувачів освіти з програми “Character International,  Inc” було проведено тренінгове заняття на тему «Конфлікт: мистецтво взаємодії» для студентів 1 курсу, групи ПО-12. На зустрічі також була присутня голова циклової комісії дисциплін професійної та практичної підготовки (спеціальність “Початкова освіта”), спеціаліст вищої категорії, викладач-методист, кандидат педагогічних наук Катерина ГОЦУЛЯК.

Четвертокурсниці поділилися враженнями від навчання, спілкування із тренером програми Джоном Д. Куком та мотивували майбутніх слухачок до плідної роботи наступного навчального року на лекціях від наших колег із Техасу. Студентки розповіли як вдало, під час проходження практики, їм вдавалося реалізовувати отримані знання у роботі з дітьми. А вже з вересня, наші сертифіковані випускники, які вступлять у лави освітян, матимуть змогу не тільки формувати особистість дитину, а й бути тренерами для своїх колег та ділитися багажем такого цінного досвіду!

Відео