НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА ОСІННЬОЇ СЕСІЇ

Відповідно до угоди між Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника (м. Івано-Франківськ, Україна) та програмою «Character International», Inc (м. Даллас, Техас, США) від 25.06.2021 р., безпосередня реалізація якої покладається на Педагогічний факультет Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та Івано-Франківський фаховий коледж Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника (м. Івано-Франківськ, Україна) з 1 по 5 листопада 2021 року викладачі програми: доктор психологічних наук Джон Д. Кук та сертифікований тренер, магістр психології Девід Ф. Глісон провели для студентів та викладачів коледжу навчальні тренінги на тему «Формування характеру дитини». Під час навчання було розглянуто та обговорено такі питання:

  1. Формування цінностей.
  2. Відповідальність.
  3. Повага.
  4. Надійність.
  5. Чесність.
  6. Турбота.
  7. Сміливість.
  8. Справедливість.
  9. Надія.

«Хочеться висловити слова подяки Джону і Девіду, які в свою таку ранню годину присвятили час для нас. Вони надзвичайно приємні, веселі, вражає їхня мудрість і щирість. Це було наскільки цікаве навчання, що час пролітав ніби за лічені секунди. З нетерпінням чекаємо на зустріч весною, і надіємося, що зможемо побачитися вже у стінах нашого коледжу» Болецька Софія, студентка 3 курсу спеціальності «Дошкільна освіта».

«Враження надзвичайно круті! Джон з Девідом привітні і знають свою справу! Наша група отримала не тільки приємні враження, а й досвід на майбутнє! Дякуємо за можливість побувати на таких неймовірно корисних семінарах!» Надія Лихач, студентка 2 курсу спеціальності «Початкова освіта».